Menu Sezonowe - Dania Główne
-
Owoce Morza
krewetki i kalmary marynowane w cytrusach / 'Lazy' ryż / pikle marchew & rzodkiew -
Nowość
Kurczak po tajsku
kurczak w paści chilli / 'Lazy' ryż / pikle marchew & rzodkiew -
Nowość
Tofu w glazurze
tofu smażone w glazurze / 'Lazy' ryż / marynowany imbir
Menu Sezonowe - Przystawki
-
Nowość
Kurczak w panko
kurczak smażony w panko / 'Lazy' dip do wyboru / pikle marchew & rzodkiew
Dania Główne
-
Szef kuchni poleca
Pad Kra Pao
warzywa (cukinia, pieczarki, cebula, czosnek, chilli) smażone z tajską bazylią w sosie ostrygowym, podawane z ryżem jaśminowym -
Szef kuchni poleca
Pad Thai
makaron ryżowy smażony z jajkiem, cebulą, kiełkami, kapustą pekińską, marchewką, w sosie z tamaryndowca, podawany z orzechami i szczypiorkiem -
Szef kuchni poleca
Panang Curry
orzechowe curry z mlekiem kokosowym, cebulą, mini kolbami kukurydzy, bambusem, podawane z ryżem jaśminowym, szczypiorkiem i sezamem -
Pad Ba Mee
makaron pszenny smażony z jajkiem, cebulą, marchewką, cukinią, pieczarkami, sosem ostrygowym, podawany ze szczypiorkiem i sezamem
Zupy
-
Tom Yum
ostra zupa tajska z mlekiem kokosowym, podawana z makaronem ryżowym, cebulą, pieczarkami, pomidorkami koktajlowymi, kiełkami i kolendrą -
Kimchi Jjigae
kwaśno-ostra zupa na bazie domowego kimchi, podawana z tofu, kiełkami, szczypiorkiem i sezamem -
Koawteaw
zupa na bazie sosu sojowego, cynamonu i anyżu, podawana z makaronem ryżowym, prażonym czosnkiem, szarpaną wołowiną, kapustą pekińską, marchewką, kiełkami i szczypiorkiem
Przystawki
-
Sajgonki wege (10 sztuk)
smażone sajgonki z farszem z makaronu sojowego, marchewki i grzybów mun, podawane z sosem słodko kwaśnym -
Edamame
strąki młodej fasoli sojowej, smażone w słodko-ostrej glazurze
Dodatki
-
Dodatkowy ryż
Napoje
-
Aloes